Pages

Wednesday, November 3, 2010

Banjir..

salam semua..
Wah tahun ni Perlis di landa banjir lg..tahun ke -3 kat perlis...dah 2 tahun merasa banjir...alhamdulillah rumah sewa x masuk air cuma kawasan sekolah je penuh ngan air..jalan utama ke bandar pun terputus gak...sian kan..

Tahun ni x dapat la tgk banjir kat sekolah sbb dapat MC 9 hari..nah kau...x pnh2 amik MC sekali dapat lama giler huhuhu...x pe kn rehat byk2. Experience yang x dapat dilupakan tuk tahun 2010 nih...huhuhuhu...hope ada sinar baru 2011 kan. Dok rmh pun x tau nk buat pe gak...tdo..buat keja rmh..tgk tv..itula rutin harian...AQIEL?!!!Heheheheh...pe lagi hantar kat rumah ngasuh la...hantar pagi ptg baru amik...bukan pe ibu x leh nk buat keja berat n selalu aqiel akan merap suruh dukung dia...sori sayang ibu x boleh lg sekarang...dh sihat nnt ibu dukung abak k...sian plak tgk muka dia bila 'suakan' tangan dia suruh dukung...slu ibu yg dukungkan dia...if ayah pun cuti x pe klau dia buat perangai ayah dia akan dukungkan

Heheheheh...sori ye entry pasai banjir cter benda lain...but hopefully banjir akan surut hari ni...nak balik kg la deepavali ni..jalan kedah n perlis terputus skang ni..x leh nak lalu kat aman dah...hope 5hb ni jalan akan seperti sedia kala..hope so...

3 comments:

♥naematulsaadahismail♥ said...

ehem..aqiel nak dapat adik ka?

Ibu_Aqiel said...

ehem...x dak rezeki la naem..admit ward 2 hari turun darah..tu dapat mc byk hari tu huhuhu

♥naematulsaadahismail♥ said...

ye ka..sorry to hear that k.nita..
xpa..insyaallah ada lagi nt ;)

Post a Comment